GDS

Genetica tot waarde brengen door management.

Wereldwijd worden melkveebedrijven groter, en het management op een melkveebedrijf verandert door deze groei als ook door andere, waaronder externe factoren. Binnen WWS hebben wij een aantal jaren geleden Global Dairy Solutions opgericht, GDS. Binnen dit concept zit een enorme kennis over alle facetten van het management op een melkveebedrijf. Denk hierbij aan vruchtbaarheid, uiergezondheid, voeding, kalveropfok etc. Zaken die voor u als melkveehouder bepalend zijn om niet alleen nu, maar ook in de toekomst een winstgevend melkveebedrijf te kunnen runnen. Om de volledige waarde van uw genetica te benutten is top management uiteraard belangrijk. Anderzijds is het zo dat wanneer u top management heeft u top genetica zult willen om maximaal resultaat uit uw bedrijf te halen

Binnen het GDS hebben wij ons Global Training Center in de staat Washington waar door een aantal dierenartsen en vruchtbaarheid specialisten trainingen worden gegeven op locatie. Deze intensieve trainingen zijn gericht op veehouders die vandaag werken aan het bedrijf van de toekomst. De trainingen zijn bedoeld om door een preventieve benadering zaken vroegtijdig aan te pakken en hierdoor het maximale rendement uit uw genetica en daarmee investering te halen.

Lokaal hebben wij de samenwerking met meerdere dierenartsen waar we ons GDS systeem mee aanbieden. Middels deze service slaan we hiermee een brug tussen het genetisch plan en uw management plan om zo het maximale rendement uit uw bedrijf te halen.