Britt Vandierendonck

Sinds 1 maart jl. is er een nieuwe collega bij het Vlaamse WWS-team. Zij zal de collega’s ondersteunen in de voorbereidingen en de afwerking van de stieradviezen, alsook ter ondersteuning van de Ultimate-bedrijven. In onderstaande tekst stelt ze zichzelf even voor:

Ik ben Britt Vandierendonck, 21 jaar en afkomstig uit het West-Vlaamse Oostkamp waar ik opgroeide op het melkvee-, vleesvee en varkensbedrijf van mijn ouders. Hier ontdekte ik mijn interesse in de landbouwsector. Op Agribex 2019 verzorgde ik mee de koeien op de stand van WWS en hier leerde ik mijn vriend, Glen kennen. Nu, 3 jaar later wonen we samen op zijn ouderlijk bedrijf in Tubize en hebben we samen een dochter, Julie. Als je mij niet vindt bij onze dochter vind je mij zeker tussen de koeien of op 1 of andere prijskamp of als deelnemer of als bezoeker, want ook deze microbe heb ik te pakken gekregen.

Tijdens mijn schoolcarrière koos ik ervoor om de landbouwopleiding van het VLTI Torhout te volgen. Na mijn 6de middelbaar koos ik voor het 7de jaar Veehouderij en Landbouwteelten. Door mijn opleiding, de bijhorende stages en de liefde voor de koeien wist ik het zeker, melkvee is mijn passie en hiermee wil ik verder in mijn leven.

Ik kwam voor het eerst in contact met WWS op het bedrijf van mijn ouders. Ik zag de vooruitgang die mijn ouders mede dankzij WWS maakten, met de hulp van WWS is de veestapel doorheen de jaren naar een hoger niveau gestegen.

Ik wil dan ook heel graag deel uitmaken van dit verhaal en andere melkveehouders helpen om hun resultaten te verbeteren en het maximum uit hun veestapel te halen.

Meer nieuws