World Wide Sires B-NL B.V is een vooraanstaande importeur van Holstein sperma voor de melkveehouderij in Nederland en België. Met ons stierenprogramma en het WMS paringsprogramma levert WWS een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de melkveestapel van onze klanten. Legendarische stieren als Elevation, Blackstar, Elton, Durham, O Man, Planet, Mogul en Montross komen uit de WWS stal, waar de focus ligt op het doorgeven van MELKKRACHT.
Integer, vooruitstrevend, duurzaam, en met passie voor melkvee zijn kernwaarden waar WWS voor staat. Met betrouwbare en vooruitstrevende genetica wil WWS -en haar team van ervaren en bevlogen fokkerijmensen- gesprekspartner zijn voor iedere melkveehouder.
Uw succes…is onze passie!

Door de groei van ons bedrijf zijn wij voor meerdere werkgebieden in Nederland op zoek naar:

FOKKERIJSPECIALISTEN (M/V)

De functie: je benadert potentiële klanten en weet contacten met bestaande relaties te onderhouden en verder uit te bouwen. Met cijfers en een deskundig advies weet je hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van de producten van WWS.
Wij zoeken: personen met minimaal een MBO-opleiding, kennis van de melkveehouderij en fokkerij, goede contactuele eigenschappen, doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en een resultaatgerichte instelling. Enkele jaren commerciële buitendienst ervaring is een pré.
Wij bieden: een fulltime dienstverband en een zelfstandige, uitdagende baan in een mooi werkgebied. Daarbij werk je in een collegiaal team met goede arbeidsvoorwaarden. Als fokkerijspecialist werk je vanuit huis.

Wil je meer informatie?
Bel dan met Bart Soetebier, tel. 0513-672200

Interesse?

Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail aan: bart.soetebier@wwsires.nl
of per post naar:

World Wide Sires B-NL B.V.
t.a.v. Bart Soetebier
Postbus 165
8440 AD Heerenveen